3,950 USD
ECOKOR270305
3*-4* OTELLER
| Tarih | Sınıf | İki Kişilik Odada Kişi Başı |
Tek Kişilik Oda | Çocuk | Kontenjan | Rehber | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 06/11/26 16/11/26 |
3*-4* OTELLER | 3,490 USD | 4,190 USD |
0-1.99 :
600 USD
|
Tükendi | TEOMAN CİMİT | Seç |
| 13/11/26 23/11/26 |
3*-4* OTELLER | 3,650 USD | 4,350 USD |
0-1.99 :
600 USD
2-10.99 :
2,200 USD
|
Tükendi | E. ATEŞ CEVHERHAN | Seç |
| 04/03/27 14/03/27 |
3*-4* OTELLER | 3,850 USD | 4,550 USD |
0-1.99 :
600 USD
|
6+ | E. ATEŞ CEVHERHAN | Seç |
| 05/03/27 16/03/27 |
3*-4* OTELLER | 3,950 USD | 4,650 USD |
0-1.99 :
600 USD
|
Tükendi | Seçili |
-
1.Gün İstanbul – Seul
05 Mar 2027
* Uçuşumuzdan 4 saat önce 12:45’de İstanbul Havalimanı’nda rehberimiz ile buluşuyor pasaport ve bagaj işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz.
* İşlemlerin ardından saat 17:10’da Türk Hava Yolları’nın TK20 seferi ile Seul’e hareket ediyoruz. Gece uçak yolculuğu.
-
2.Gün Seul
06 Mar 2027
* Yerel saat ile sabah saat 09:05’te varışın ardından özel aracımız ile tam gün Seul turumuz için alandan hareket ediyoruz.
* İlk durağımız, “Yüce mutluluğun sarayı” anlamına gelen Gyeongbokgung Sarayı. Bukhansan Dağları ile çevrili etkileyici doğal manzarası eşliğinde panoramik olarak Sarayı görüyoruz. Geleneksel kostümler ve müzik eşliğinde gerçekleşen ve oldukça ilgi çekici Muhafız Değişim Töreni’ne tanık olacağız.
* Ardından, Seul’ün tarihi dokusunu koruyan ve geleneksel Kore evleriyle meşhur Bukchon Hanok Köyü’nü ziyaret ediyoruz. Dar sokakları, özgün mimarisi ve huzurlu atmosferiyle burası, ziyaretçilere adeta zamanda yolculuk yapma hissi yaşatıyor.
* Turumuzun son bölümünde, öncelikle PSY'nin dünyaca ünlü K-pop şarkısı "Gangnam Style" anısına yapılan Gangnam Style heykeli önünde bir fotoğraf çektirip modern mimarisiyle göz kamaştıran Starfield Kütüphanesini ziyaret ediyoruz. COEX Mall içerisinde yer alan bu halka açık dev kütüphane, binlerce kitapla donatılmış devasa rafları ve etkileyici atmosferiyle hem kültürel hem görsel bir deneyim sunuyor.
* Gezimizin ardından otele hareket ediyoruz.
-
3.Gün Seul
07 Mar 2027
* Oteldeki kahvaltıdan Namsangol Hanok Köyü & DMZ (Askerden Arındırılmış Bölge) ve Myeongdong Alışveriş Caddesi turuna (90 Usd) katılabilirler.
* İlk olarak geleneksel Kore mimarisinin yaşatıldığı Namsangol Hanok Köyü’nü ziyaret ediyoruz. Geleneksel evlerin yanı sıra bahçeler, avlular ve döneme ait günlük yaşam unsurları ilgi çekici bir deneyim sunuyor.
* Ardından, Kore Yarımadası’nın tarihsel ve politik açıdan en dikkat çeken bölgesi olan DMZ (Askerden Arındırılmış Bölge) gezimiz başlıyor. Kuzey Kore ile Güney Kore arasındaki sınır hattında yer alan bu bölge, dünyanın en yüksek güvenlikli ve bir o kadar da sembolik sınır noktalarından biridir. Geçmişten bugüne yaşananları yerinde gözlemleme şansı bulacağız.
* Son durağımız, Seul’ün kalbi sayılan ve alışveriş tutkunlarının vazgeçilmez noktalarından biri olan Myeongdong Alışveriş Caddesi.
* Turumuzun ardından, otelimize dönüş gerçekleştiriyoruz.
-
4.Gün Seul – Tokyo
08 Mar 2027
* Otelde alınacak kahvaltının ardından havalimanına transfer. Yerel hava yolları ile Tokyo uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz.
* Tokyo’ya varışımızın ardından şehir turumuza başlıyoruz.
İlk olarak Tokyo Imperial Sarayı’nın Doğu Bahçelerini ziyaret ediyoruz. Japon bahçe sanatının en güzel örneklerinden biri olan bu alan, şehrin modern yapıları arasında huzurlu atmosferiyle dikkat çeker.
* Ardından Tokyo’nun en eski ve en önemli tapınaklarından biri olan Asakusa – Sensoji Tapınağı’nı ziyaret ediyoruz. Tapınağa çıkan Nakamise Caddesi’nde geleneksel hediyelik eşyalar ve Japon sokak lezzetlerini keşfetme fırsatı buluyoruz.
* Turumuzun devamında elektronik dünyası, anime kültürü ve rengarenk mağazalarıyla ünlü Akihabara bölgesini geziyoruz.
* Gezi sonrası otelimize transfer ve konaklama.
-
5.Gün Tokyo
09 Mar 2027
* Kahvaltının ardından serbest zaman.
* Arzu eden misafirlerimiz ekstra düzenlenecek Fuji Dağı & Kawaguchi Gölü Tekne Turu & Oshino Hakkai Köyü & Gotemba Outlet turuna (180 USD) katılabilirler.
* Sabah saatlerinde Fuji Dağı eteklerine doğru hareket ediyoruz.
* İlk durağımız Fuji manzarasıyla ünlü Kawaguchi Gölü. Burada gerçekleştireceğimiz tekne turunda Fuji Dağı’nın etkileyici görüntüsünü izleme fırsatı buluyoruz.
* Ardından geleneksel Japon köy atmosferini koruyan Oshino Hakkai’yi ziyaret ediyoruz. Ahşap evleri, berrak kaynak suları ve yerel lezzetleriyle bölge oldukça etkileyicidir.
* Günün devamında Gotemba Premium Outlet’te alışveriş için serbest zaman veriyoruz.
* Tur sonrası Tokyo’daki otelimize dönüş.
-
6.Gün Tokyo
10 Mar 2027
* Kahvaltının ardından serbest zaman.
* Arzu eden misafirlerimiz ekstra düzenlenecek Tokyo’nun Renkli Yüzleri Turu’na (110 USD) katılabilirler.
* İlk durağımız Japon mutfağının kalbi sayılan Tsukiji Balık Pazarı. Burada yerel lezzetleri keşfetme fırsatı buluyoruz.
* Ardından Tokyo’nun en önemli ruhani merkezlerinden biri olan Meiji Tapınağı’nı ziyaret ediyoruz.
* Sonrasında dünyanın en yoğun yaya geçitlerinden biri olan Shibuya Crossing’de Tokyo’nun enerjisini hissediyoruz.
* Günün sonunda ise lüks mağazaları ve modern atmosferiyle ünlü Ginza bölgesinde serbest zaman veriyoruz.
* Gezi sonrası otelimize dönüş.
-
7.Gün Tokyo – Hiroşima (Shinkansen Deneyimi & Hiroşima Şehir Turu)
11 Mar 2027
* Sabah saatlerinde otelimizden ayrılıyor ve Japonya’nın dünyaca ünlü hızlı tren ağı Shinkansen ile Hiroşima’ya doğru hareket ediyoruz. Yaklaşık 4 saat sürecek bu keyifli yolculuk boyunca Japonya’nın modern ulaşım teknolojisini deneyimleme fırsatı buluyoruz
* Varış sonrası Hiroshima Turumuzda, Barış Anıtı Parkı, Atom Bombası Müzesi & Miyajima Adası’nı gezeceğiz.
* Turumuzun ilk durağı, II. Dünya Savaşı’nın en trajik olaylarından birine tanıklık etmiş olan Barış Anıtı Parkı. Bu geniş park, atom bombasının düştüğü bölge çevresinde kurulmuş olup, savaşın yıkıcılığına karşı barışın önemini vurgulayan birçok anıt ve yapı içerir. Ziyaretçileri derinden etkileyen Hiroshima Barış Anıtı Müzesi, bombanın yol açtığı fiziksel ve insani yıkımı tüm gerçekliğiyle gözler önüne serer.
* Ardından, feribotla Japonya'nın en ikonik manzaralarından birine sahip olan Miyajima Adasına geçiyoruz. Adanın en ünlü yapısı olan Itsukushima Tapınağı, deniz üzerinde yüzer gibi görünen kırmızı torii kapısıyla dünya çapında tanınan bir simgedir. UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan bu kutsal alan, hem doğal güzellikleri hem de geleneksel mimarisiyle büyüleyici bir atmosfere sahiptir.
* Adada serbest zaman boyunca geleneksel atıştırmalıkların tadına bakabilir, yerel hediyelik eşyalara göz atabilir ya da sahil boyunca yürüyüş yapabilirsiniz.
* Tur bitiminde Hiroşima’da konaklayacağımız otele hareket ediyoruz.
-
8.Gün Hiroşima – Osaka ( Himeji Kalesi / Kobe )
12 Mar 2027
* Sabah saatlerinde otelimizden ayrılarak, Japonya'nın en etkileyici tarihî yapılarından biri olan Himeji Kalesi’ne doğru yola çıkıyoruz. Beyaz duvarları ve zarif mimarisi nedeniyle “Beyaz Balıkçıl Kalesi olarak da anılan bu yapı, Japonya’daki en iyi korunmuş ve en görkemli feodal kalelerden biridir. UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan kale çevresindeki bahçelerde yapacağımız yürüyüş ile Japon tarihine adım atıyoruz.
* Himeji ziyaretimizin ardından Kobe şehrine geçiyoruz. Japonya’nın önemli liman kentlerinden biri olan Kobe, modern yapıları, sahil şeridi ve gurme mutfağıyla tanınır. Kobe şehrinin simgelerinden biri olan Kobe Limanı, Meriken Parkı ve Harborland bölgesini panoramik olarak görme şansına sahip olacağız.
* Günün sonunda, turumuzun bir sonraki durağı olan Osaka şehrine varıyor ve otelimize yerleşiyoruz.
-
9.Gün Osaka
13 Mar 2027
* Kahvaltıdan sonra serbest zaman.
* Arzu eden misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan tam gün Kyoto turuna (180 Usd) katılabilirler. Japonya’nın eski başkenti ve kültürel kalbi olan Kyoto'da gerçekleştireceğimiz bu özel turda, geleneksel Japon estetiğini, doğasını ve manevi mirasını yakından tanıyoruz.
* İlk durağımız Arashiyama Bölgesi, dünyanın en etkileyici doğal yürüyüş alanlarından biri olan Bambu Ormanında kısa bir yürüyüş yapıyoruz. Devasa bambuların arasında yürürken, kendinizi adeta bir film sahnesinde hissedeceksiniz.
* Ardından, Kyoto'nun en simgesel yapılarından biri olan Kinkakuji (Altın Köşk Tapınağı / Golden Pavilion)'ı ziyaret ediyoruz. Altın varakla kaplı bu üç katlı tapınak, çevresindeki gölet ve bahçelerle birlikte nefes kesen bir manzara sunar.
* Sonrasında rotamızı, UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan ve Kyoto’ya yukarıdan bakan muazzam bir konumda bulunan Kiyomizu-dera Tapınağına çeviriyoruz. Ahşap sütunlar üzerinde kurulu büyük terasıyla tanınan bu tapınak, hem manevi atmosferi hem de panoramik şehir manzarasıyla büyüleyicidir.
* Günün sonunda ise Kyoto’nun geleneksel yüzünü yakından tanımak için Gion Geisha Bölgesinde yürüyüş yapıyoruz.
* Gezi sonrası Osaka’daki otelimize transfer ve konaklama.
-
10.Gün Osaka
14 Mar 2027
* Kahvaltıdan serbest zaman.
* Dileyen misafirlerimiz tam gün Nara Geyik parkı, Todaiji Tapınağı ve alışveriş turuna (120 Usd) katılabilirler.
* İlk durağımız tarihi başkent Nara’ya geçiyor ve dünyanın en büyük bronz Buda heykelinin bulunduğu Todaiji Tapınağını ziyaret ediyoruz. Tapınağın çevresinde yer alan Nara Geyik Parkında ise serbestçe dolaşan sevimli geyiklerle unutulmaz anlar yaşıyoruz.
* Turumuzun devamında, Osaka'ya hareket ediyor ve Osaka’nın en canlı ve renkli bölgeleri olan Dotonbori'de alışveriş ve keşif için serbest zamanımız olacak.
-
11.Gün Osaka - İstanbul
15 Mar 2027
* Otelde alacağımız kahvaltının ardından çıkış işlemlerimizi yapıyoruz.
* Gezimize Osaka’nın simgelerinden biri olan Osaka Kalesi ile başlıyoruz. Şehrin tarihine ışık tutan bu görkemli yapıyı ve içindeki müzeyi görüyoruz.
* Ardından, Osaka’nın en popüler alışveriş caddelerinden biri olan Shinsaibashi’ye geçiyoruz. Uzun kapalı çarşısı, uluslararası markalar ve yerel mağazalarla dolu bu bölgede alışveriş için serbest zaman veriyoruz.
* Günün sonunda ise Kansai bölgesinin en büyük outlet merkezlerinden birine, Rinku Premium Outlet’e geçiyoruz. Deniz manzarası eşliğinde, çok sayıda markanın yer aldığı bu açık hava outlet alanında alışveriş için serbest zamanın ardından gezimizi tamamlıyoruz.
* Gezi sonrası Havalimanına transfer, check-in ve pasaport işlemlerinin ardından saat 22:50’te Türk Hava Yolları’nın TK 87 sayılı seferi ile İstanbul’a hareket ve gece uçak yolculuğu.
-
12.Gün İstanbul
16 Mar 2027
* Gece uçuşunun ardından yerel saat ile sabah 05:40’ta İstanbul Havalimanı’na varış ve turumuzun sonu.
Dahil Hizmetler
Türk Hava Yolları ile İstanbul – Seul / Osaka - İstanbul uçak biletleri,
Yerel Havayolu ile Seul – Tokyo uçak bileti ( 20 kg bagaj hakkı),
Shinkansen (hızlı tren) ile Tokyo – Hiroşima bileti,
Profesyonel rehberlik hizmeti
Yerel rehberlik hizmeti
3*- 4* yıldızlı otellerde Seul (2) – Tokyo (3) – Hiroşima (1) – Osaka (3) toplam 9 gece kahvaltı dahil konaklama,
Özel araçlar ile programda belirtilen tüm ulaşımlar
Programda belirtilen geziler ve giriş ücretleri
Tam gün Seul turu,
Hiroşima ve Miyajima Adası turu,
Himeji Kalesi ve Kobe turu,
Tokyo şehir turu
Mesleki zorunluluk sigortası.
Hariç Hizmetler
Vize (Kore için K-ETA online başvuru gerekiyor – Japonya vizesiz)
Yurtdışı çıkış harç pulu
Öğle ve akşam yemekleri
Otel ekstraları
Fazla bagaj ücretleri
Seyahat ve sağlık sigortası.
Bahşişler (Yerel hizmet tedarikçileri için tavsiye edilen kişi başı 100 Usd )
| Şehir | Otel |
|---|---|
| Seul | 4* Ibis Style Ambassador Myeongdong vb. |
| Hiroşima | 4* Mitsui Garden Hotel Hiroshima vb. |
| Tokyo | 3* Henn na Asakusa Tawaramachi vb. |
| Osaka | 3* Joy Shinsekai Hotel vb. |
Tam gün Hanok Köyü & DMZ & Myeongdong turuna (90 Usd)
Tam gün Fuji Dağı turu (180 Usd)
Tam gün Tokyo’nun Renkli Yüzleri turu (110 Usd)
Tam gün Kyoto turu (180 Usd)
Tam gün Nara & Todaiji Tapınağ & Osaka alışveriş turu (120 Usd)
Avantajlı ekstra tur paketi ; 680 Usd yerine 600 Usd
Konaklama ;
·
Otel
odalarının sınırlı büyüklükte olması nedeniyle Japonya’da üç kişilik (triple)
konaklama yapılamamaktadır. 2 yetişkin ve 2 yaş üzeri çocuk için 2 ayrı oda
rezervasyonu gereklidir.
·
Japonya’daki
otel odaları genellikle twin (iki ayrı tek kişilik yatak) düzenindedir.
Turumuza katılan misafirlerimiz, bu konaklama düzenini kabul etmiş sayılırlar.
Ekstra Turlar ;
·
Programda
belirtilen tüm ekstra turlar olağan üstü şartlar hariç katılımcı sayısı şartı
olmadan düzenlenecektir.
·
Muhafız
Değişim Töreni & Kore Hudut bölgesi resmi tören ve sınır bölgesi olduğundan önceden haber
verilmeksizin iptal edilebilir.
Hızlı Tren ve Bagaj ;
·
Tokyo
- Hiroşima Transferi, hızlı trenle gerçekleştirilecektir. Bu transfer sırasında
bagaj taşıma zorunluluğundan kaçınabilmesi adına, programda belirtilen günün
sabahı otelden ayrılmadan önce yanlarına yalnızca bir günlük ihtiyaçlarını
içeren küçük bir çanta almaları gerekmektedir. Ana bagajlar Osaka’dan
Tokyo’daki otelinize ayrı bir araçla transfer edilecektir.
Pasaport Süresi ve
Vize ;
·
Japonya için vize
gerekmemektedir.
Ancak pasaport süresinin, tur hareket tarihinden
itibaren en az 6 ay geçerli olması zorunludur.
·
Kore’ye seyahat edecek
misafirlerimizin,
uçuşa 1 ay kala www.k-eta.go.kr web sitesi veya K-ETA mobil uygulaması üzerinden başvuru
yaparak seyahat onayı (K-ETA) almaları
gerekmektedir.
·
K-ETA başvurusu vize başvuru süreci ve izlenecek
adımlara aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilir:
https://overseas.mofa.go.kr/tr-istanbul-tr/brd/m_8764/view.do?seq=761645&page=1
Bahşiş ;
· Bahşişler (kişi başı 100 USD), tur süresince hizmet veren şoförler, yerel
rehberler ve diğer hizmet sağlayıcılar için önerilen tutardır.
